Manlig massör göteborg massage

Manlig massör göteborg massage Massör/Massageterapeut. Läs mer Nov 7. Vi söker helst kvinnlig klassisk massör eftersom vi redan har tillräckligt med manliga massörer. Du kommer att arbeta i. Jag går regelbundet till en (manlig) massör. Sista tiden har jag märkt att Ni andra, har det hänt er att ni gått igång på professionell massage? Och nu undrar jag omdu är intresserad av att lära dig massage. Magnus Jag har länge tänkt skaffa en manlig massör som jobbar ihop med henne. Det finns en veckolång intensivutbildningi Göteborg som börjar på måndag och jag bekostar. Den klassiska massagen är välgörande för dina muskler då den ökar cirkulationen och minskar stelhet och smärta. Vi har både kvinnliga och manliga massörer.

Chillax Idrottsmassage Göteborg, Göteborg, Centrum – Bokadirekt

Var nere i Göteborg i mellandagarna och blev sugen på en thaimassage. Kollade upp adressen på ett ställe jag hittade på TMG som verkade. Massör/Massageterapeut. Läs mer Nov 7. Vi söker helst kvinnlig klassisk massör eftersom vi redan har tillräckligt med manliga massörer. Du kommer att arbeta i. Den klassiska massagen är välgörande för dina muskler då den ökar cirkulationen och minskar stelhet och smärta.

Vi har både kvinnliga och manliga massörer.

Jag går regelbundet till en (manlig) massör. Sista tiden har jag märkt att Ni andra, har det hänt er att ni gått igång på professionell massage? Massören uppmuntrar inte till dialog om inte klienten själv gör det. På Chillax massage jobbar endast Davut Berntsson som är en manlig massör och är utbildad. Massör/Massageterapeut. Läs mer Nov 7. Vi söker helst kvinnlig klassisk massör eftersom vi redan har tillräckligt med manliga massörer. Du kommer att arbeta i.

Den klassiska massagen är välgörande för dina muskler då den ökar cirkulationen och minskar stelhet och smärta. Vi har både kvinnliga och manliga massörer. Massören uppmuntrar inte till dialog om inte klienten själv gör det.

På Chillax massage jobbar endast Davut Berntsson som är en manlig massör och är utbildad. Massör/Massageterapeut. Läs mer Nov 7. Vi söker helst kvinnlig klassisk massör eftersom vi redan har tillräckligt med manliga massörer. Du kommer att arbeta i.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail